Fotografering er livet:)

Min store lidenskap i livet er å ta bilder. Det er en hobby jeg har hatt siden jeg var liten pike, men da gikk det mest i bilder av vennene, å forevige viktige øyeblikk og bare ha det gøy. Nå som jeg har fått mitt aller første speilreflekskamera så er ting blitt annerledes. Det er fortsatt gøy selvsagt, men plutselig litt mer seriøst enn før. Nå skal alt stemme, både skarphet, lys og lukkertid og alt det måtte være:) Jeg kan nesten ingentin av dette men holder på å lære. Jeg har LANGT igjen. Jeg har også funnet ut at det er bilder av mennesker som er min greie:) Så vennene stiller opp i hytt og pine nå for å være modell for meg sånn at jeg får trent meg. Jeg tyner også kameratene mine for kunnskap. Jeg har nemlig plenty av hobbyfotografer på vennelisten min, heldig som jeg er:) Min venn, HC, har laget en side for fotografer, stylister og modeller, hvor man kan få utvidet sin krets litt og eventuelt få brukt hverandre litt:) Er med der jeg også. For de som vil så er det bare å stikke innom å bli med hvis de kunne tenkt seg å få tatt oen bilder eller brukt modeller:) http://foto-for-oss.ning.com/.  Legger ved noen av bildene jeg har tatt. Husk at jeg er amatør nå:)
056b

114

027

2 kommentarer

bente

17.aug.2009 kl.16:44

sv: tusen takk! :D Slike kommentarer varmer ;) Kjempefine bilder du har over her da, gleder meg til å se flere :) Jeg er nok også bare en hobbyfotograf foreløpig, men jeg begynner på en to årig fotoutdannelse i overimorgen. Det blir gøy! :D

Marianne

18.aug.2009 kl.00:39

Pene ting :D
Æ like bloggen her bedre enn den forrige, veit itj helt koffor,
sikkert fordi æ e blogg.no-frelst XD

Skriv en ny kommentar

chrizzzy

chrizzzy

28, Trondheim

Smågalen dame fra trønderhovedstaden som elsker å fotografere og som finner STOR glede i et par sko eller en lekker liten veske.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits