Me and my Eli:)

Tenkte jeg skulle presentere verdens beste venner for dere, en etter en, samtidig som det gir meg en mulighet til å vise frem bilder jeg har tatt av dem. So..here we go!!
Jeg er så heldig å ha en av verdens beste jenter i min vennekrets:) Hun er i min innerste sirkel, uten tvil og kanskje den snilleste jeg kjenner! Eli heter hun. Hun er fra Gudbrandsdalen..nærmere bestemt Otta.  Mange kanskje husker Otta som åstedet for Fritt Villt 2! hihi. Her er Eli fra. Hun prater rart, hører dårlig og stiller alltid opp:) Hun har like crazy humor som meg og jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten henne:) Hun er en sånn jente som jeg kan ringe når jeg vil. Hun ler av alle de dårlige vitsene mine. Hun elsker smågodt og iskrem like mye som meg. Hun er en sånn person jeg kan sitte stille sammen med uten at det er ubehagelig. Hun er like eventyrlysten og hun husker ALDRI sanger når jeg synger dem til henne:)

I det siste har jeg og Eli hatt litt dilla på 7eleven-kaffe. Latte med masse smak i. Skvip vil vel enkelte kalle det:) Vi drar på 7eleven, kjøper kaffe, kanskje en bolle, flørter med han kjekke duden som jobber der før vi setter oss inn i bilen og cruiser. På Byåsen! hehe. Vi ender som regel opp på utsikten men idag var vi ved Lian-vannet og fant oss akebakke til vinteren. GLEDE SEG! Vi var også å hilset på noen hester på Sverresborg og dro nesten helt opp til Skistua:)
Jeg er veldig glad i min Eli. De som ikke har en Eli burde absolutt skaffe seg en:D

Imorgen skal jeg møte Marianne og Susanne på solsiden. Skal innvie mine nye leopardpumps tenkte jeg og dresse meg opp litt. Sjekke litt mannebein eller noe:P

Fanden..tastaturet mitt streiker... klarte å søle over hele pcn:(( DÅRLIG KARMA!!!

046

Min søte Eli:))

s5032269

Meg og søte venninna mi:)

2 kommentarer

Sean

04.sep.2009 kl.01:48

Jeg er helt enig med deg Christina. :) Eli er god og snill!

Marianne

05.sep.2009 kl.01:07

Jeg liker også Eli :D

Skriv en ny kommentar

chrizzzy

chrizzzy

28, Trondheim

Smågalen dame fra trønderhovedstaden som elsker å fotografere og som finner STOR glede i et par sko eller en lekker liten veske.

Kategorier

Arkiv

hits