Loppis Poppis og litt interiørsnakk i tillegg:)

I helga har jeg, Eli og Silje vært på MASSE loppemarkeder rundtomkring i Trondheim:) Jeg ELSKER loppis:) Jeg fant faktisk massa kult da. Kjøpte en hel HAUG med bøker. Mest alternativt, som f.eks bøker om meditasjon, aromaterapi og hvordan spå i hender, men jeg kjøpte også Shakespeares samlede verk, fotobøker og atlas:) Betalte alt fra 5 til 10 kroner per bok!! Jeg kjøpte også en stor kiste som jeg skal bruke til oppbevaring i den lilla leiligheta mi og noen duker. Hva mer...tenke tenke...jo..jeg fant verdens kuleste retro glass:) Skal ta bilde av de senere:) Jeg har ekstreme makover på leiligheta mi nå.. Tenkte å få unna en del pyntesaker og fikse litt sånn at det ikke ser så stappfullt ut..jeg er nemlig maksimalistisk PLUSS at jeg har masse mørke farger hjemme, som lilla, rød, sort og orange. Jeg har nemlig en orientalsk inspirert stil:) Jeg har alltid strebet etter å få til en gjennomført orientalsk stil og når jeg endelig nærmer meg så har jeg lyst på et hvitt hjem:) Typisk.. klarer aldri å bestemme meg

Jeg har alltid elsket pynteting..gjerne litt nostalgisk også..gud..FORVIRRA!! Tror jeg begynner med å få orden på hjemmet sånn at det ikke blir så fort rotete så får jeg ta det andre sånn litt etterhvert. Idag rydda jeg bokhylla og fjerna massa tull og tøys og rydda plass til de nye bøkene mine..og imorgen skal jeg fortsette. Masse pyntesaker skal fjernes.. og jeg skal på fretex med masse skrot...og etterpå skal jeg på IKEA og kjøpe meg nytt bord:D Med rabatten min..weehoo:))

Legger ved noen inspirasjonsbilder:)

retro579

traditional home library

shabbychickitchen

142666991572a502d112

spetsdukar


5 kommentarer

Marianne

07.sep.2009 kl.00:28

Pene ting!
Sorry at jeg ikke svarte på msn, var borte en stund.
Og atm vil jeg bare legge meg å dø.
Nå skal jeg gå å spy så kanskje jeg ikke er i så
teit humør .. :p Vodka og tonnevis med ekkel tropisk
juice var IKKE en god ide XD

Lise

07.sep.2009 kl.00:34

Love it!!

Vibeke

07.sep.2009 kl.09:23

Ååh, æ fekk å løst t å færra på loppemarked no. D e læng sia æ vørri på d no!! Bi arti å sjå leiliheta di når du e færdi me ekstreme make over'n din :)

Katarina

07.sep.2009 kl.13:28

Kor flink du e Christina:-) Har hatt lyst til å få tatt noen bilder av meg og Ida en gang og nå vet jeg virkeli hvem jeg vil spørre! Du e bare utrolig flink!
Ikke er du bare flink med å ta bilder,men du skriver jo så godt at jeg leser alt som du skriver! Hærli:-)
ha en fantastisk fin dag,snuppa:-) Kos å klem

mycupcake

07.sep.2009 kl.22:14

nydelige inspirasjonsbilder. og jeg er enig. elsker loppis!!

Skriv en ny kommentar

chrizzzy

chrizzzy

28, Trondheim

Smågalen dame fra trønderhovedstaden som elsker å fotografere og som finner STOR glede i et par sko eller en lekker liten veske.

Kategorier

Arkiv

hits