My BFF:)

Vibeke er min aller aller aller beste venninne. MIN ALLER BESTE:P
Jeg ble kjent med henne da jeg var 16 og hun var 14. Sammen var vi småteite og barnslige men hadde det alltid gøy sammen. Vi bodde ute på landet med begrenset tilgang til moro så oppfinnsomhet var viktig og vi hadde en stor dose av det, begge to.
Da hennes onkel er sammen med min tante så er vi jo på en måte i familie også.
Vibeke er den mest geniale jenta jeg kjenner. Hun er utrolig morsom, sykt smart og har ambisjoner og en målbevissthet som er makeløs. Hun er den jeg tror kan oppnå alt, bare hun går inn for det.
Hun stiller alltid opp hvis jeg trenger det, selv om hun nå bor et stykke unna.

Sammen deler vi gleden for fashion og alt som hører til og kan diskutere slikt i timesvis, se gjennom blader og bare drømme oss vekk:)
Hun har en "walk in closet" hjemme hos seg og har sånn halvveis lovet meg klærne sine hvis hu dauer eller noe. Det er slike ting man setter pris på..høhøhø.

Hun reiser bort på en 7ukers ferie i Asia og Australia sammen med sin kjære imorgen og jeg bare vet jeg vil savne henne kjempemye.

Siden hun alltid er så snill å stiller opp for meg som modell når jeg vil øve meg så jeg må legge ved et knippe bilder jeg har tatt av henne:)

010

087

179

066b

4 kommentarer

juneh

13.sep.2009 kl.16:46

http://www.dinpose.com/#/alla-passar/page=6&order=vote/9942
trykk på 'LIKE' under posen, så kansje jeg komenterer mer på bloggen din!:)

Vibeke

13.sep.2009 kl.16:55

Hehe, så søt omtale av mæ :-) My BFF! *smask*

Marianne

13.sep.2009 kl.17:20

så koselig innlegg :)

gnasedims

13.sep.2009 kl.22:47

Nydelige bilder snuppa! :) heldige Vibeke som fæ reise på 7 ukers ferie....kje misunnelig her nei. Kje i det heile tatt! :P

Skriv en ny kommentar

chrizzzy

chrizzzy

28, Trondheim

Smågalen dame fra trønderhovedstaden som elsker å fotografere og som finner STOR glede i et par sko eller en lekker liten veske.

Kategorier

Arkiv

hits