Min lille solstråle!

Det er visse mennesker som bare gjør livet mer verdt å leve. De som bare trenger å være der eller gi deg en klem så er dagen reddet. Min lillebror er et slikt menneske. Han er verdens vakreste lille gutt og den jeg elsker aller aller mest:)

Jeg var enebarn frem til jeg var 21. Da adopterte mamma og hennes daværende mann en liten gutt fra Sør-Korea. Han kom til oss når han var bare 4 måneder og så ut som en liten rosin. Jeg hadde plutselig fått en liten bror. Og fra det øyeblikket jeg holdt han for første gang så følte jeg det jeg tror mange nybakte mødre føler.. en sånn helt sinnsyk kjærlighet for den lille mørke klumpen.

Nå er han 7 år og har en helt fantastisk personlighet. Han kommer med så mange morsomme utsagn og bruker store ord jeg ikke visste han kunne en gang. Han er en pussig liten gutt som elsker Star Wars, lego og Sims. Han er raus med klemmer og er en skikkelig kosegutt som gjør triste dager fine alikevel.

Han er mannen i mitt liv tror jeg. :))

037 2

039 2

050bIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

chrizzzy

chrizzzy

28, Trondheim

Smågalen dame fra trønderhovedstaden som elsker å fotografere og som finner STOR glede i et par sko eller en lekker liten veske.

Kategorier

Arkiv

hits