Meg meg meg meg meg!!:P

Hva definerer meg som person? Jeg tenker ofte på hvordan type person jeg vil være i forhold til hvordan jeg er akkurat nå. Hva vil jeg forandre ved meg selv? Hva er viktigst?

Jeg har vel alltid vært ganske ung til sinns. Et annet ord som blir brukt oftere er barnslig, men jeg synes ikke jeg er barnslig. Jeg gleder meg over små ting. Jeg finner enorm lykke i ting som snøballkrig, gjemsel og slåball. Men er det egentlig barnslig? Jeg mener at dette forteller at man er leken som person. At man har kontakt med barnet i seg. Hvorfor er dette feil? Tja.. fordi man glemmer å være voksen kanskje? Man glemmer bort det ansvaret man har. Man glemmer at man skal være et forebilde for de små rundt en som ikke forstår hvorfor søster, tante, mamma, er så barnslig. Men jeg vil heller le og ha det gøy så lenge som overhode mulig enn å være så dødsens alvorlig fordi det er forventet av en.

061 2

Jeg setter vennene mine foran det aller meste. Jeg har merket hvor mange som "forsvinner" etterhvert som årene går og de stifter familie, kjøper hus og blir seriøse, men jeg holder fast i de så de ikke har sjans å stikke av. Jeg mener at venner er det viktigste som finnes. Man kan ha barn, man kan ha mann og alt kan være på G men hvis man ikke har noen der som man kan dele dette med, fortelle alt til og bare le sammen med uten mas og kjas, da mangler man noe. Vennene mine er sære, de er morsomme, de er søte og de er fantastiske. Så forskjellige typer men likevel har de alle noe til felles. De stiller opp, de lytter og de er glade på mine vegne når noe godt kommer min vei. Uten vennene mine er jeg ingenting.

026

Jeg kan fort fremstå som litt materialistisk. Jeg elsker klær. Jeg elsker sko. Jeg elsker vesker. Jeg elsker vakre ting rundt meg. Men sannheten er den at jeg tror jeg tar igjen litt for fortiden nå. Før var jeg for stor til å få på meg de klærne jeg ville. Jeg turte ikke å gå i høyhælte og lekre sko. Da jeg  var mindre flyttet vi masse rundt så jeg setter pris på å ha et hjem som er mitt. Et sted hvor jeg kan fikse og styre og gjøre til mitt eget. Selv om jeg bare leier så prøver jeg å få det så "Christina" som overhode mulig hjemme hos meg. Jeg er egentlig ikke materialistisk. De tingene jeg setter mest pris på er de små tingene. Jeg får mye mer glede av å sitte å redigere mine bilder som jeg har tatt. Jeg elsker å gå rundt med kamera og fange vakre øyeblikk. Jeg leser ofte blader som gir meg lyst til å skape ting. Som gir meg mulighet til å bruke kreativitet. Klær og sko er bare ting. Fotograferingen er lidenskapen. Selv om jeg gleder meg over nye fine innkjøp så er det en følelse som går fort over. De viktige tingene er slike som gir en langvarig god følelse.

d3x1884

4 kommentarer

Marianne

25.sep.2009 kl.00:38

Fint innlegg, I like :D

Turid

25.sep.2009 kl.07:45

Så koselig å lese det du skriver. :))

Marianne

25.sep.2009 kl.12:32

Itj flir av mæ :O

Neida :p Det e typisk ja, og æ e virkelig ikke vant t så dårlige daga :O

Turid

26.sep.2009 kl.09:32

... og koselig bilde, det glemte jeg å si. ;)

Skriv en ny kommentar

chrizzzy

chrizzzy

28, Trondheim

Smågalen dame fra trønderhovedstaden som elsker å fotografere og som finner STOR glede i et par sko eller en lekker liten veske.

Kategorier

Arkiv

hits