Jeg leser deg som en åpen bok..

... eller skulle gjerne ønske det ihvertfall. Noen ganger skulle jeg så gjerne ønske å vite hva som foregikk i hodet på visse mennesker. Forstå hvorfor de handler slik de gjør, hvorfor de sier de ting de sier. Så mye enklere det hadde vært.

Mine nærmeste forteller meg ofte at jeg bærer følelsene mine på utsiden. At de er synlige for alle. Jeg er visst lett å lese. Men jeg tror jeg kan skjule det hvis jeg virkelig vil. Noen ganger er det ikke bare bare å vise sine sanne følelser. Ikke alle som takler sannheten. Men jeg hater å bære det inni meg. Jeg hater å skjule ting. Spesielt hvis det skriker etter å komme ut.

"Jeg er glad i deg for pokker!! Jeg vil ha deg!!"  Kjærlighet er det aller kjipeste å holde inne. Men hvis man vet at den er ubesvart så har man ikke lyst å høre det alikevel. Da kan man heller leve i uvisshet kanskje?

"Du er en DÅRLIG VENN!!!". Nok en herlig sannhet man helst holder for seg selv. Noen vil heller ha dårlige venner enn ingen venner i det hele tatt. Men det er ikke noe særlig å holde fast i hvis man behandler hverandre kjipt.

Jeg tenker ofte på det som blir dagt. At jeg er så lett å lese. Jeg tror det egentlig stemmer veldig bra. Når jeg holder noe inne så holder jeg på eksplodere... Det vil bare ut og jeg sliter skikkelig. Blir mye trist og lei meg når jeg må skjule ting for the greater good liksom.
Nå er klokka knapt ti. Jeg har fri og sitter med en kopp te g hører på Lykke Li som jeg btw ELSKER!!!

001

004 2

007 a

Bildene er tatt av meg. Det er en bok og litt lys:P

4 kommentarer

Katarina

29.sep.2009 kl.11:09

Flotte,flotte bilder :-) Å du...har du ikke tenkt på å bli journalist? Altså freelance eller noe for noe magasiner? Du skriver så utrolig godt og du tar opp temaer som vi andre kanskje ikke helt kan sette ord på..Uansett så nyter jeg å lese hvert ett ord:-) Klem te dæ:-)

Marie

29.sep.2009 kl.11:19

Fine bilder : )

Eli

29.sep.2009 kl.21:04

flinke snuppa! gjett kæm som ska vær mæ å hjelpe me når e fæ me nytt kamera da? ;)

Marianne

30.sep.2009 kl.00:31

Utfordra dæ på bloggen min ;D

Skriv en ny kommentar

chrizzzy

chrizzzy

28, Trondheim

Smågalen dame fra trønderhovedstaden som elsker å fotografere og som finner STOR glede i et par sko eller en lekker liten veske.

Kategorier

Arkiv

hits