Ekstrem makeover...på meg selv..

Så..når man er dårlig og sitter mye hjemme så får man mye tid til å tenke. Litt for mye tid gitt. Men jeg mener dette kan være en bra ting da. Man får reflektert litt over livet sitt. Har man oppnådd det man ønsker. Hva ønsker man EGENTLIG?
Hvordan kan mitt liv bli bedre? Så..dype tanker med andre ord.

Jeg tenkte først på de tingene som gjør meg glad. Virkelig glad. Ikke sånn falsk lykke som bare varer i et par timer men en sånn deilig varm følelse av lykke som brer seg over deg som et teppe og vedvarer...

Det er en overfladisk og materialistisk verden og jeg tror folk narrer seg selv ved å tro at de kan kjøpe seg lykke. Vare seg i form av et par sko eller en lekker veske. Jeg er selv glad i shopping men har i det siste innsett at det er bare TULL. Man glemmer litt det viktige i alt det materielle. Jeg har VIRKELIG ikke bruk for dette og hvor mange par sko trenger jeg egentlig? De står jo for det meste i skohylla uansett. Det er på tide å ta litt ansvar nå. Jeg skulle gjerne ønske jeg gjorde dette litt før men bedre sent enn aldrig.
Jeg vil begynne å prioritere det som er viktigst. Slutte å tulle!!! På tide nå!!

Så..Happy thing:

* Sosialt samvær med venner over en varm kopp kaffe/te/kakao hvor vi ler masse, diskuterer ting og planlegger hygge fremover. Dette kan ikke erstattes av noe. Sånne små ting som gjør dagen min så ufattelig mye bedre.
 
* Når jeg lykkes med noe i forhold til skole/jobb. Å få en bra karakter på eksamen eller oppgave eller lokke frem et smil hos en sur gjest/kunde på jobb som takker for god service. Det er slikt som teller fordi det viser at man har gjort en innsats.

* Når jeg får gjort unna ting som jeg bekymrer meg for. Alt fra husvask til betale regninger. Treffe folk jeg ikke har truffet på lenge eller trene. Sånne ting som gir en sånn befriende følelse og kontroll.

* Kvalitetstid med familie. Mest av alt lillebror, også de andre. Tanter og onkler, besteforeldre og søskenbarn. Det er en følelse av nærhet som er litt spesiel når man er sammen med familiemedlemmer.

* Når jeg får brukt kreativiteten min. Når jeg får fikle med collager, leke med Photoshop, klippe og lime, finne bilder, tegne og ikke minst FOTOGRAFERE. Når jeg lager noe som jeg selv liker..da er jeg GLAD!

* Når jeg ser vakre ting. Vakre hus, vakre malerier, vakre skulpturer. Vakre ting, sære ting. Ting som gir meg en sånn god følelse inni meg.

* Nye opplevelser. Gjøre noe jeg ikke har gjort før, se noe jeg ikke har sett før, høre noe jeg ikke har hørt før. Alt nytt er spennende.

* Naturen. Turer i skog og mark. Stillheten i naturen. Fisketurer, gåturer, treklatring... alt slikt:)

Så..nå har jeg funnet mine Happy Places. På tide å prioritere dem. No more Material girl!

Én kommentar

Marianne

03.okt.2009 kl.00:28

Synd pakken vår fra GoJane er her da, jeg får vel bare ta alle skoene selv?

Skriv en ny kommentar

chrizzzy

chrizzzy

28, Trondheim

Smågalen dame fra trønderhovedstaden som elsker å fotografere og som finner STOR glede i et par sko eller en lekker liten veske.

Kategorier

Arkiv

hits