Black n' White

I sommer var jeg en tur i nord hos min kjære bestefar. Nærmere bestemt Dønna. En liten øy utafor Sandnessjøen. Jeg synes alltid det er enormt kos å dra oppover sammen med hele familyn. Det er og har alltid vært hos bestefar vi alle samles. Jeg har ikke telling på hvor mange sommere jeg har tilbrakt på Dønna men det var først i år jeg hadde et Nikon D80 med meg:P
Som den klumsete høna jeg er så glemte jeg selvfølgelig å rette på innstillingene da jeg tok bilder slik at jeg IKKE fikk rawfiler å jobbe med. PLAGSOMT
Så de to bildene jeg har arbeidet litt med ble i svart-hvitt. Klassisk og enkelt. Kvaliteten på bildene kan vel diskuteres men synes de er flotte fordet.

091

Dette er brua over til Sandnessjøen. Den er relativt ny og jeg mener det er den største hengebrua i Norge. Helgelandsbrua heter den.

079

Dette er Dønnes Kirke. Her er de fleste i min familie begravd. På kirkegården alltså. Siden himmelen var så utbrent og de antydninger til skyer som var der var så lyse så forandret kameraten min Torbjørn bakgrunnen slik at den ble helt hvit/utbrent.

2 kommentarer

Marie

25.okt.2009 kl.14:10

Ah, Dønna er muligens det koseligste stedet i Norge. Moren min er født og oppvokst der, så vi er der nesten hver sommer :)

Fine bilder, forresten!

SOFSEN

26.okt.2009 kl.01:01

Kjære Christina! Tusen, tusen, tusen takk for verdens hyggeligste kommentar på bloggen min. Jeg ble så glad at jeg fikk ei litta tåre i øyekroken, skarru vite! Du aner bare ikke hvor mye en slik tilbakemelding betyr for meg. Tenk at LILLE MEG kan ha påvirket deg til ikke å stemme blankt! Jeg mener... Wow..! DET kaller jeg god, gammeldags lobbyvirksomhet, hehe.

Nei, du gjorde dagen/kvelden/natten min betydelig bedre nå. Jeg skulle helst gitt deg en stoooooooooooooooooooooooooooooooor klem, men det blir litt vanskelig..!

Igjen: Tusen millioner takk. Jeg er rørt!

Skriv en ny kommentar

chrizzzy

chrizzzy

28, Trondheim

Smågalen dame fra trønderhovedstaden som elsker å fotografere og som finner STOR glede i et par sko eller en lekker liten veske.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits