Oh herlige dag...

Fortsatt SYK!!! Jeg skylder fortsatt på enormt dårlig karma. Dette vil si at jeg er ekstremt uheldig. Ikke sånn uheldig at livet ikke er verdt å leve men mer sånn "pokker, typisk min uflaks" uheldig.
Er relativt lei av å være syk nå, men jeg tror egentlig ikke jeg skal sutre. Mange har det tusen ganger verre enn meg:(
Jeg hører ofte hvor selvsentrert og egoistisk man er hvis man sutrer over de små tingene. F.eks en vond hals, eller lite penger, venner som er slemme eller jobber man ikke får. Man glemmer de som har det verre enn en selv. Sant nok... MEN..og ja, jeg satte et stort men her. Man er nødt til å huske at selv om det er små ting så er det mine små ting eller dine små ting. For andre kan de virke som bagateller, men for en selv er de høyst virkelige og svært plagsomme.

Alle har forskjellige små saker som plager en og som gjør at man ikke er så lykkelig som man skulle ønske. Kanskje man fokuserer for mye på negative? Jeg vet ihvertfall at jeg er altfor flink til det. Jeg glemmer alt det fine jeg har rundt meg da alt mitt fokus ligger hos det som bekymrer meg, plager meg og ødelegger for meg.

Så... hvordan kan man slutte å bekymre seg...?

Jeg tror ikke det går ann. Men man kan minske bekymringene. Litt etter litt. Ingen vits å prøve å gape over alt på en gang. Man kan begynne med å gjøre så godt man kan. For da kan man ikke gå tilbake å tenke at man burde gjort det bedre. Man kan åpne øynene for det rundt en. Man kan faktisk sammenligne sine problemer opp mot noen som faktisk har det HELT for jævlig. Og man kan møte hver eneste dag med et smil og et håp om noe bra. En klisjè, i know, men hey... livet består av mange klisjèr. Ha en superfantastisk dag.

Legger ved et happybilde jeg tok av det nydelige søskenbarnet mitt i sommer.

041
kopi


041

3 kommentarer

Katarina

26.okt.2009 kl.13:56

Legg deg ned å drøm om noe søtt og noe godt - det gjør så godt for kropp å sjel:-) Go bedring snuppa:-) Hærlige bilder:-)

Mia Regine

26.okt.2009 kl.20:54

Det er fint å se ting i perspektiv, men det er også lov å synes synd i seg selv... Jeg er enig med det :-) Og det var et veldig fint bilde :-)

Marianne

26.okt.2009 kl.21:43

Åh, herlig bilde! :D

Jeg klager og sutrer i ett kjør jeg. For meg så er det jo plagsomt å være kronisk blakk og måtte låne og skrape sammen penger (les mastercard og sparekonto). Og jeg hater å være sliten fordi jeg jobber "hele tiden" og ikke klarer å si nei om jobben ringer.

Generelt liker jeg å klage litt. MEN jeg smiler! :D Og jeg har det veldig bra, og er relativt fornøyd med det meste. Jeg vet jeg har det som plommen i egget i forhold til mange andre. Så da så.

Jeg vil møtes!! Jeg kan på torsdag. Og jeg tror onsdag. Med forbehold. Jobben er jo manisk og elsker meg og ringer hele tia. I dag jobbet jeg først kasse deretter småland, og klarte å få fem anrop og fire meldinger fra jobben. Drøyt? Ja. De digger meg.

Anyways, onsdag og torsdag passer bra. Skal på førstehjelpskurs på torsdag fra ett til .. fire? Eller noe, men før/etter går sikkert bra, med mindre de sender meg i kassen. Jeg må blogge for dette ble en lang kommentar. . .

Skriv en ny kommentar

chrizzzy

chrizzzy

28, Trondheim

Smågalen dame fra trønderhovedstaden som elsker å fotografere og som finner STOR glede i et par sko eller en lekker liten veske.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits