Så forferdelig sliten....

Akkurat når ting begynner å bli litt bedre så skjer det noe og man må starte helt på nytt med å komme seg over på den gode siden. Jeg har vært syk så lenge nå, føles det ut som og jeg har kommet til det punktet hvor jeg sliter med å tenke positivt... de gangene jeg har prøvd det så ender alt opp med å bli verre...

For å oppsummere... noen der ute mener tydeligvis at jeg ikke har hatt nok bekymmer og smerter i magen, så jeg har fått magekatarr. Det er ihvertfall det legene sier. Jeg har helt vanvittig vondt hele tiden og har ikke vært oppe av sofaen på tre dager snart. Jeg VET at jeg ikke skal klage men la meg få lov. Jeg er så lei lei lei lei!!!

Jeg savner å være ute sammen med vennene mine, jeg savner å jobbe, jeg savner å spise normalt og ikke minst, jeg savner å våkne opp en morgen og føle meg PÅ TOPP.

Jeg har så lyst å bare komme meg ut litt uten å gå sammenkrøket i smerter. Men jeg skal ut imorgen da.. Jeg skal jo til legen:P

Jeg bare håper de der ute som er friske kan glede seg over den gode helsen de har....

Jeg savner vennene mine...derfor får dere noen herlige bilder av dem:)

s5032161 kopivenner12 copy

114

002 2

hpim1005

hpim1516

060

092

146Én kommentar

Marianne

10.nov.2009 kl.21:35

God bedring søteste, glad i dæ blitt <3

Sjøl om du legg ut fælt bilde av mæ XD

Skriv en ny kommentar

chrizzzy

chrizzzy

28, Trondheim

Smågalen dame fra trønderhovedstaden som elsker å fotografere og som finner STOR glede i et par sko eller en lekker liten veske.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits