De beste bloggene...

Etter at jeg begynte å blogge så har det blitt mer å mer blogglesing på meg. Nå har det kommet til det punktet hvor jeg nesten er litt avhengig av å lese visse blogger. Nå snakker jeg ikke om disse random bloggene hvor det blir skrevet alt om sminke, klær og hva man spiste til frokost (og nå sier jeg ikke at det er noe galt med disse, men de intresserer meg fint lite) men disse bloggene som gir meg noe spesielt. En herlig følelse av gjenkjennelse, en forferdelig trang til å gråte, en ny måte å tenke på eller som rett og slett gjør at jeg ler så jeg gråter.

Noe galt med linkingen min...Dont know what..men legger ved adressene i tillegg:)


Den tristeste siden jeg er innom er uten tvil bloggen til Regine Stokke.  sinober.blogg.no. Denne jenta som kun er 18 (!!!) år skriver om sin kreftsykdom. Hvert eneste innlegg er hjerteskjærende og jeg tar meg selv i å felle mange tårer hver eneste gang hun blogger. At hun finner styrke til å dele dette med oss forteller at hun er en fabelaktig jente. En av de sterkere der ute. De som ikke får vondt inni seg av å lese denne bloggen er ikke mennesklige. Jeg håper og ber for at det vil gå din vei, Regine. Dette er en blogg jeg mener alle bør sjekke ut da den vil forandre deg for alltid.

Den morsomste bloggen jeg leser er uten tvil Linneà sin. www.linniiie.com. Denne jenta med sin merkelige avhengighet til gule epler og Pepsi Max. Denne jenta som slår meg som en flott og nydelig jente men som sitter der med så mange issues og som gjerne deler dem med oss. Hun har en måte å formulere seg på som bare treffer så rett og jeg ler godt av HVERT ENESTE innlegg.

Sofsen skriver provoserende, ærlige og aktuelle innlegg på sin blogg. www.sofsen.com.  Hun har en herlig og kreativ måte å skrive på og får de aller fleste engasjerte. Dette er en jente som er mange år yngre enn meg men som inspirerer meg og som har ført tankene mine andre veier . Hun står for det hun tror på og lar seg ikke pirke på nesen.

Nå er jeg ingen fan av fashionblogger og dette til tross for at jeg elsker mote og klær. Men de aller fleste er så pokkers random. Ingen egenart i stilen sin. Men denne jenta her, Karla, er den tøffeste dama. www.karlascloset.blogspot.com. Hun har en flott egen stil stil og antrekkene gir meg lyst til å springe til nærmeste vintagebutikk. Hun har en evne til å kombinere de rareste ting og få det til å se sykt bra ut. Noen av de norske motebloggerne som også er geniale er vanillascented  og Living Doll. vanillascented.blogg.no og livingdoll.blogg.no.

Jeg elsker jo å fotografere og synes det er mange FLOTTE fotoblogger ute. Men en blogg jeg er innom hver eneste dag er Drea sin. www.drea.se. Hun er så kreativ og en ufattelig dyktig fotograf. Jeg tror jeg elsker hvert eneste bilde hun har tatt og jeg henter mye inspirasjon fra henne.

Jeg leser også en del interiørblogger. Min gode venninne Katarina har en flott interiørblogg. www.katarinasverden.blogspot.com. Men den er så mye mer enn det. Hun viser oss ting hun har laget selv. Alt fra klær til puter og hjemmelagede bøker. Hun er en sånn person som gir en lyst til å være kreativ og skape noe, og nettopp derfor sjekker jeg bloggen hennes hver eneste dag.

Den siste bloggen jeg sjekker HVER dag er den søteste bloggen som finnes der ute. Den handler om en liten melketann. www.mymilktoof.blogspot.com.  Personen bak denne bloggen har lagt ned mye arbeid og mye kreativitet bak disse små hjerteknuserne som ofte drar på søte eventyr. Falt pladask for begge to jeg.

Har dere noen herlige blogger å anbefale??

4 kommentarer

Jeg leser stort sett de samme bloggene som deg og det sier jo litt om hvor flinke bloggerne er !

Katarina

06.nov.2009 kl.23:31

Oh..my...g....Det var fantastisk å lese de flotte ordene du har skrevet om bloggen min.Da jeg leste dette innlegget hadde jeg virkelig ikke trodd at min blogg kom til å bli nevt..Åh,æ e rørt no:-) Glad i dæ Christina,og du..se på bloggen din selv - DU har inspirert meg til å prøve å ta noen bilder :-)

Marianne

07.nov.2009 kl.16:27

Er innom disse bloggene selv ;)

Det er noe feil med linkena da, bloggadressen din kommer foran så jeg får beskjed om at siden ikke fins (altså bloggen du linker til).

Kommer ikke på noen som jeg føler du må se. Bortsett fra hun jenta!!

http://tavi-thenewgirlintown.blogspot.com/

Jeg syns den er merkelig, men fascinerende.. :p

Håper formen er bedre på deg søtis <3

mycupcake

08.nov.2009 kl.07:44

takk, det er alltid gøy med anbefalinger.

Skriv en ny kommentar

chrizzzy

chrizzzy

28, Trondheim

Smågalen dame fra trønderhovedstaden som elsker å fotografere og som finner STOR glede i et par sko eller en lekker liten veske.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits