En liten motevisning...

Idag, da jeg var i byen og brukte penger jeg skal spare, så fikk jeg en melding av Ann Karin som er ei venninne av meg og sånn halvveis sjefen min:) Hun lurte på om jeg kunne ta noen bilder på en motevisning som Agape skulle ha for sine kunder. Selvsagt gjorde jeg det...men måtte jo presisere opptil flere ganger at jeg hadde null erfaring med å ta bilder innendørs med kunstig lys. Dette skulle vise seg å bli for meget for mitt stakkars Nikon. Da jeg mangler blits og et bedre objektiv så ble det til at jeg måtte øke isoen veldig for å få nok lys, noe som igjen resulterte i mye støy i bildene..

SKUFFA!!!

Jeg er lei meg for at jeg skuffa Ann Karin... men igrunn kunne jeg ikke gjort så mye annerledes med det utstyret jeg hadde..
Så jeg valgte å bruke noen av bildene til å prøve ut litt nye effekter i photoshop. Litt gøy det også. Synes det var kjempemorsomt å få muligheten til å prøve dette da.
Kjempesøte jenter på Agape..og for noen fantastiske kjoler....

120

038

127

141

071

4 kommentarer

Marianne

12.nov.2009 kl.00:19

;D

15.nov.2009 kl.15:16

Hei!

Jeg gikk på denne visningen, men jeg har ingen bilder.. hadde du kanskje giddet og sendt meg noen(av meg) :) hadde vært veldig gøy å ha :)

på forhånd, tusen takk :D

(den først kjolen jeg gikk med, var en lille ballkjole. dekt med paljetter på "overkroppen" også går jeg som nummer 2 på avsluttningen. så vet du hvem jeg er.

håper det er greit at jeg spør :)

hilsen Kristine

ervik4@hotmail.com

Vibeke

17.nov.2009 kl.14:31

Igjen, kjempefine bilder! :-)

Stine

25.nov.2009 kl.16:05

Jeg synes bildene ble veldig fine!

Skriv en ny kommentar

chrizzzy

chrizzzy

28, Trondheim

Smågalen dame fra trønderhovedstaden som elsker å fotografere og som finner STOR glede i et par sko eller en lekker liten veske.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits