Nine Million Bicycles....

Forleden gikk jeg og mamma tur på Bakklandet. Av en eller annen grunn har ikke mamma vært noe særlig på Bakklandet, som faktisk er den aller fineste bydelen i Trondheim by. Masse koslige kafèer, skjeive bygninger, spesielle butikker og gamle hus.. Jeg hadde såklart med meg mitt kjære Nikon, som jeg btw tror jeg må gi et navn, for å prøve meg på litt HDR bilder. Det gikk vel si sådær. Men jeg fant noen gamle sykler lenket til et tre. Jeg tror jeg må prøve å finne tilbake til dem da bildene jeg tok ikke ble KJEMPEbra men bare litt ok:)

Idag har jeg fått tak i 3 julegaver til. Nå mangler jeg bare 3-4. Phuuu...
I år skal det sendes en del julekort til venner som bor langt borte. Jeg elsker julekort. Får veldig sjelden julekort selv men det kan jo ha noe med at jeg ikke har sendt noen før... så hvis jeg starter en liten tradisjon...kanskje jeg får noen neste år:)
Djises så meningsfyllt dette ble... men dagene går stortsett i det samme for tiden. Skal jobbe i helga da. Julebord på Lerkendal. Så blir nok julemat litt tidlig på meg i år:)

028

037

"Before I sleep and after I wake up and all the hours in between ... you occupy my mind. So, practically every moment of the day you are in my thoughts. I miss you."

Én kommentar

Marianne

26.nov.2009 kl.20:34

Liker slike bilder :D

Skriv en ny kommentar

chrizzzy

chrizzzy

28, Trondheim

Smågalen dame fra trønderhovedstaden som elsker å fotografere og som finner STOR glede i et par sko eller en lekker liten veske.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits