My Beloved..

Jeg snakker om Trondheim by. Jeg elsker Trondheim by. Ikke bare fordi byen er usedvanlig vakker, både på sommer og vintertid, ikke bare fordi den er akkurat passe stor for en som vil gjemme seg bort innimellom, ikke bare fordi den har herlige steder man kan besøke for litt kultur og historie MEN fordi menneskene i denne byen er så herlig snåle og pussige. Menneskene, trønderne, er en rase for seg selv. De prater morsomt og har ifølge de aller fleste den styggeste dialekta i Norge. De er småharry på så altfor mange måter. De fester slik alle bondeknøler rundtomkring i landet fester og samtalene dreier seg som regel om Rosenborg, bybranner og heimbrent. Men til tross for alt dette så er de hyggelige mennesker. De dømmer ingen. Den volden du finner i Tr.heim blir som regel begått i fylla og du leser sjelden om uhyggelige ting som skjer her i barteby.

Jeg elsker Trondheim.

Det er en gammel og flott by med masse historie og mange vakre steder man bør få med seg når man besøker byen.
Jeg bor midt i byen og elsker å våkne opp til tut og bråk utenfor om morgenen. Jeg elsker å springe de 100 meterne til butikken. Jeg elsker utsikten utover fjorden. Jeg elsker Trondheim by og er en meget STOLT trønder...:)

mur

nidelv

domen

032

?This City is what it is because our citizens are what they are.?

4 kommentarer

Linn Jones dot com

28.nov.2009 kl.15:13

Nydelig!

Marianne

29.nov.2009 kl.20:11

Sko fr Carlos Santana :D Google. Dem e på forskjellige nettsia, samt carlosshoes.com

Turid

29.nov.2009 kl.22:43

Savner nesten Trondheim litt ... Og dere da. ;)

Stine

01.des.2009 kl.10:48

Fantastiske Trondheim! Du tar utrolig fine bilder, Christina!

Skriv en ny kommentar

chrizzzy

chrizzzy

28, Trondheim

Smågalen dame fra trønderhovedstaden som elsker å fotografere og som finner STOR glede i et par sko eller en lekker liten veske.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits