Vinterkulde og julevarme!

Idag var det snø... eller jeg vil heller kalle det frost... på bakken. På MSN og Facebook florerer det av statuser om hvor fint det er med snøen som daler ned. Vel.. jeg fryser rævva av meg og har fortsatt til gode å se snøen falle ned fra himmelen. Men til tross for alle de tingene jeg ikke kan fordra med vinteren, alltså  kulden, mørkret og all isen jeg tryner på, så er det en ting jeg elsker... og det er alle lysene i vinduene som kommer mer frem og gjør alt det kalde så mye varmere.

Idag, en dag forsinket, fikk vi opp adventsstaken hos mamma og ikveld skal jeg være her og kose meg med å pakke inn julegaver i skinnet fra stearinlysene mens jeg setter på litt Melody Gardot eller kanskje litt Diana Krall.

Alle maser om jula. Åhhh...alle gavene, alt stresset, alle pengene som forsvinner. "Hvorfor kjøper du gaver til meg...det er jo så UNØDVENDIG"...Vel.. da blir jeg litt irritert. Jeg trodde jula dreiet seg om andre ting. Selvsagt er det gøy med gaver men når jeg får en gave tenker jeg sjelden på hva som er inni men at denne personen tenkte på meg da han/hun kjøpte dette. Denne personen tok seg tid til å pakke inn denne gaven og jeg ser at det er et forventningsfullt men samtidig happy smil da jeg får gaven, akkurat slik jeg selv er når jeg leverer fra meg gaver.

Så er det dette med familien. Selvsagt kan man kanskje treffe familien sin når som helst. Men det er ikke alle som kan det. Og hvorfor ikke bruke denne høytiden til nok en positiv ting, nemlig familietid. Jeg tilbringer mye tid sammen med min familie men det er fortsatt en helt spesiell stemning i juletider. En ro som senker seg over hjemmene..

Jeg er ikke begeistret for vinteren men mine favorittminner har jeg fra denne årstiden.

Så... i denne vinterkulden som kommer så vil jeg bare huske å sende ekstra varme tanker til mine nære og kjære.
Jeg er så uendelig glad i dere alle sammen...

Til slutt noen bilder ...litt relatert..og litt ikke:)

017

185

190

007

2 kommentarer

Cathrine E.N

30.nov.2009 kl.18:02

Fine bilder! Spesielt det nest nederste! :)

Marianne

30.nov.2009 kl.23:18

Jeg ELSKER jul. Har det fra mamma, som btw pakker opp en ny nisse hver dag nå for tia. Hun løp rundt hele huset i går fordi hun endelig kunne putte lys på det lille juletreet hun har ute på trappa.

Nå kom jeg på at vi faktisk hadde et grantre i hagen før. Eller i blomsterbedet om du vil. Det var akkurat passe stort med masse lys.

Jeg elsker nisser, og levende lys, ullsokker, varm sjokolade, pinnekjøtt, julegardiner og alt som hører med. Risengrynsgrøt på lillejulaften som vi såvidt får smake på fordi vi skal ha det til riskrem. Glemmer nemlig å lage litt ekstra hvert år.. Mandel har vi hatt noen år også, med en stor sjokoladeplate (jeg og bror liker ikke marsipangris) som vi deler mens vi sitter samla foran tv'n.

Jeg ELSKER julen. Alt blir så koselig, og man har en unnskyldning for å pynte seg, spise god mat og kose seg med venner og familie. Jeg får aldri nok av familien min. Og dette ble en lang kommentar så jeg må skrive et eget innlegg på bloggen min tror jeg...

Skriv en ny kommentar

chrizzzy

chrizzzy

28, Trondheim

Smågalen dame fra trønderhovedstaden som elsker å fotografere og som finner STOR glede i et par sko eller en lekker liten veske.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits