Home Makeover.

Ikke mange vet at jeg gikk to år på NKF og tok interiørutdannelse. Jeg kan smykke meg med tittelen interiørkonsulent. Jeg var igrunn ganske sikker på at det var/er det jeg ville bli. Vi får se etterhvert.

Mitt eget "hjem" har gått gjennom mange forandringer og jeg fant til slutt den stilen jeg trodde jeg ville ha. Nemlig den varme stilen fra Østen med røde, lilla, oransje og brune toner. Lykter, puter og pledd. Masse lys og masse ting. Jeg er maximalistisk:))

Men nå er jeg gira på forandring. Og selvsagt har jeg ikke lyst å gjøre det enkelt for meg selv. Jeg har lyst å pusse ned møblene mine (som alle er brunsorte) og male de hvite. Rustikk hvite. Dette er jo et helsikes arbeid så jeg må nok ha en dugnad av noe slag og be vennene mine på øl og pizza og la de arbeide litt.

Jeg har lyst å prøve å få til en litt vintage stil med hvite, "slitte" møbler, blondeduker, svarthvite bilder, gamle pynteskåler eller glass, hvite blomster.. og kanskje et innslag av noen delikate farger, som rosa, lilla og brunt.

Jeg har lyst å komme ut av det mørke og få inn lyset. Jeg vil fjerne masse overflødige ting og gå for en renere og ryddigere stil. På tide med litt forandring nå.

Alle bildene funnet med Google bildesøk.

8 kommentarer

Anita

07.jan.2010 kl.12:40

Lykke til.. Det er alltid spennende med forandring!

mycupcake

07.jan.2010 kl.12:45

ja, det der er ikke et lite prosjekt nei. lykke til:)

Tidskontroll

07.jan.2010 kl.12:52

Jeg ELSKER det hvite som er slitt..! :o) Go for it!! Det er alltid gøy å forandre hjemme... Jeg har ganske minimalistisk stil, men jeg spriter opp med nye farger når jeg blir lei.. Men når jeg blir stor og sterk og får meg et hus - da skal jeg ha det litt "gammelt - men nytt" :D

Katrine

07.jan.2010 kl.15:04

Jeg elsker sånn stil ! Det er verd å bruke tid på det, mener jeg da :) Det er bedre enn å bytte ut alt man har ! Kos deg med venner og gjør det fint ! Håper du kan legge ut noen bilder etterhvert da :)

Tidskontroll

07.jan.2010 kl.21:48

oj oj.. pink design! SØTT!

SOFSEN

07.jan.2010 kl.21:49

Jøss, det er hva jeg kaller en saklig kommentar (ikke ironisk ment). :D

Jeg er jo helt enig med deg, men jeg liker å sette ting på spissen, vettu. Og jeg ELSKER LOTR, og var heeeeeeelt frelst da jeg var fjort10z. Så, hadde jeg skulle skrevet et saklig innlegg hadde jeg vektlagt det på en helt annen måte. Men jeg liker å ta det med humor, vettø. :D

Takk for bidraget, btw. You rule!

mycupcake

08.jan.2010 kl.00:32

sv: den har premiere 5 mars.johnny depp er bra, men for meg er det tim burton som er avgjørende.

Marianne

08.jan.2010 kl.17:51

Google bildesøk <3 (Det er startsida mi..)

Elsker den litt slitte og romantiske stilen :D

Meeen alt jeg har er liksom sort, rosa og lilla.

Skitt au,

Skriv en ny kommentar

chrizzzy

chrizzzy

28, Trondheim

Smågalen dame fra trønderhovedstaden som elsker å fotografere og som finner STOR glede i et par sko eller en lekker liten veske.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits