Jeg hører du sier det der....

Jeg er så innmari lei klisjene.. de tingene og handlingene som forekommer altfor ofte... Hvorfor kan ikke folk bare si det som det er??

Scenario 1: "La oss møtes snart. Det er så altfor sjelden vi gjør noe sammen. Det er så mye på jobben for tiden og jeg er så sliten når jeg er ferdig.

Sannheten er vel heller at du har fått deg kjæreste og har "glemt" vennene dine som tørket tårene da du hadde vondt. De som kom på besøk når du trengte det. De som du har kjent i masse år men som plutselig står på vent fordi "sånn er det bare". Si det bare da. Du vil heller være med han/hun enn med meg:)

Scenario 2: "Jeg er så forvirra. Det er ikke deg, det er meg. Jeg liker deg men jeg vet ikke alltså"

Dette blir gjerne sagt av gutter til jenter. Sannheten er at  han ikke vil ha deg. Er han forvirra så vil han ikke plutselig bli klar i hodet og finne ut at det er DEG han vil ha. Move on.

Scenario 3: "Han svarer ikke på telefon eller melding. Hva skjer?" "Slapp av...han er bare opptattt...han liker deg jo"

Sannheten er at hvis han ville ha deg så gjør han alt for å få deg. Svarer han ikke så er det fordi han ikke gidder. Går det flere dager så glem han.

Scenario 4: "Jeg har rett, du har feil"

Sannheten er at DU har ikke alltid rett. Noen ganger har jeg rett også. Sånn er det bare. Ingen har rett HELE tiden...

Scenario 5: " Jeg skal bare ta èn øl"

PØH...Det er aldri bare EN øl.... si det som det er...du skal på fylla.

Scenario 6: "Jeg blir ti minutter sein"

BULLSHIT alltså. Jeg hater folk som er sein til avtaler. Vet du at du har en avtale så drar du tidsnok. Du er aldri sein til jobbintervjuer eller en date, men venninna di kan du visstnok la vente...BULLSHIT!!!

Scenario 7: "Jeg glemte pillen og nå...buhu...er jeg ..hulk...gravid..."

Gjerne sagt av jenter som høre er ekstremt verpesyke..eller som prøver å beholde mannen sin og tror dette er veien å gå:P


Kommer ikke på mer akkurat nå men klisjen her er at når innlegget er postet så kommer jeg på masse flere herlige greier som irriterer meg:D
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

chrizzzy

chrizzzy

29, Trondheim

Smågalen dame fra trønderhovedstaden som elsker å fotografere og som finner STOR glede i et par sko eller en lekker liten veske.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits