Alle de drømmene man har..

Da jeg var liten trodde jeg at man kunne bli akkurat hva man ville da man ble stor. Lege, brannmann, politi etc...Jeg trodde også at Syden var ei egen øy og at det virkelig var en sjiraff i Portveien 2 så det sier seg selv at jeg ikke var sååå smart as a child.

Men da jeg ble eldre og oppdaget at de karakterene man fikk faktisk spilte en rolle og at det å ha nedsatt orden og atferd ikke var så bra så fikk jeg en wake up call... man må faktisk ARBEIDE for å få til noe. Forbanna..:P

Så har vi meg da. Langtfra dum... masse ambisjoner... store mål.. og uendelig mange drømmer. Men... jeg mangler den siste lille stå på viljen. Den som tar deg fra "nesten" til "helt sikkert". Noe kan være innen rekkevidde og jeg kan ikke fatte at jeg er så nære..og plutselig glipper det...fordi jeg ikke ga alt.

Jeg har ofte skyldt på latskap...men jeg tror den egentlige grunnen er at jeg rett og slett ikke tror jeg fortjener det. Etter et visst antall nedturer så begynner man å venne seg på at ting ikke går den veien man ønsker og da ser man ikke at det bare er å strekke ut hånden så når man det... hvis man bare strekker litt til..bare liiitt til...nei..der glapp det igjen.

Men jeg innser..for hver eneste gang det glipper, at det er pga meg...ingen andre. Jeg ga ikke nok. Jeg ga opp. Igjen.
Jeg har ikke lyst å være den personen som ser alle mulighetene fly forbi fordi jeg ikke gadd.
Fordi jeg vet jeg har lyst... jeg vet det er nok der til å få til det jeg vil.Én kommentar

GLASSKÅR

26.apr.2010 kl.22:49

Åhh, kjener meg så godt igjen, det er så lett å "gi opp", jeg har også masse ambisjoner, mange mål, og vet jeg får det til, men likevel stopper det alltid litt opp...

Forresten, I like it green!!!

Skriv en ny kommentar

chrizzzy

chrizzzy

29, Trondheim

Smågalen dame fra trønderhovedstaden som elsker å fotografere og som finner STOR glede i et par sko eller en lekker liten veske.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits