Endelig voksen..

I helga var jeg på konfirmasjon hos mitt kjære søskenbarn Erica. At hun har blitt så gammel fatter jeg ikke. Tiden flyr jo... og det vil med andre ord si at jeg ikke er 22 slik jeg har gått å trodd i ca seks år nå:P
Men anyways.. Det var utrolig hyggelig. Hele familien var samlet...alltså..ikke hele men ikke langt unna. Og vi feiret med masse godsaker.. jeg er nesten litt kvalm ennå.
Jeg trives veldig godt på Rørvik..så lenge jeg vet jeg kan dra derfra etter et par dager eller så:) Men når jeg først er der  så slapper jeg veldig av. Jeg elsker å våkne til at det er mye liv rundt i huset..barn som roper..kaffe som traktes.. og et bad som ALLTID er opptatt. Det er litt kos...:) På en sånn sær måte.
Om kveldene så kommer vinen på bordet og vi sitter på det lille kjøkkenet til tante, til tross for at stuen er større og har mer sitteplasser, og skravler masse, ler masse og mimrer masse.
Jeg elsker familien min:)Den vakre konfirmanten:)

4 kommentarer

Charl8e

10.mai.2010 kl.09:37

Jeg elsker familien min jeg og! Det er noe helt eget og spesiell sånn som det er i andre familier!!! Fint bilde av konfirmanten da!

Ja, man drar på åra alle mann!

Vibeke

10.mai.2010 kl.13:13

Fin ja :-)

GLASSKÅR

10.mai.2010 kl.14:32

NYDELIG <3 Du er så flink til å ta bilder!! Jeg skal booke deg neste gang jeg skal til trondheim!!!!

Turid

11.mai.2010 kl.20:44

Kjempefint bilde! :D

Skriv en ny kommentar

chrizzzy

chrizzzy

29, Trondheim

Smågalen dame fra trønderhovedstaden som elsker å fotografere og som finner STOR glede i et par sko eller en lekker liten veske.

Kategorier

Arkiv

hits