Love oh Love....

Forleden så var jeg å hjalp noen venner med å organisere et loppemarked. De hadde tømt et dødsbo og skulle selge unna det de fikk til. Blant alle kassene og eskene fant jeg en haug med brev. Datoen var 1951 og de var skrevet fra han til henne. Han var tydeligvis stasjonert i Frankrike og hun satt i Norge å ventet på han. Brevene var fylt av kjærlighet, ømme ord og lengsel. Ikke slik ungdommen i disse dager tekster hverandre...åh nei...dette var følelser fra begynnelse til slutt.

De andre lo litt av meg da de så mitt lengtende blikk og hørte min skjelvende stemme lese de ordene han skreiv til henne for nesten 60 år siden..men alt jeg klarte å tenke var: Dette er kjærlighet. Slik skal kjærligheten være.

Som den kjærligheten har forandret seg siden da. Det skrives ikke lenger brev som disse. Nå er det email..men til og med det er old-fashion. Hvis han poker deg på Facebook, da liker han deg...det kan du være sikker på. Hvis han ikke har en smiley i sms:en...da er han ikke gira..

"Min aller kjæreste.. som jeg lengter etter å holde rundt deg igjen. Om så bare for en liten stund. Et kyss er alt jeg trenger. Du er min mest dyrbare og den jeg lengter etter..."

Det er noe annet enn en kjip poking gitt...

5 kommentarer

SOFSEN

07.aug.2010 kl.13:36

Hei!

Jeg skjønner nøyaktig hva du mener... Kjærligheten kan, som jeg skriver, være kald! Den kan fucke med oss, og den kan sparke oss langt ned. Men da er det godt å tenke på at den kommer tilbake. :)

God helg til deg, søta.

b@

07.aug.2010 kl.16:46

Hei chrizzzy!
Du har utvilsomt et poeng i det du skriver om at måten å uttrykke kjærlighet på har forandret seg. Du sier at brevene du fant var fra han til henne. Da jeg leste kommentarene til Sofsen sitt innlegg om kjærligheten slå det meg, at det nesten utelukkende er jenter som kommenterer det vakre innlegget. Er det bare tilfeldig eller er det typisk? Oppfatter gutter kjærligheten som en slags ?jentegreie?, kanskje?
Uansett, jeg synes at det er viktig at vi blir mer selektive i det vi holder på med. Vi ødsler bort vår tid og energi med masse overfladiske ting. Og jeg tror (eller vet) at vi burde fokusere på det som betyr noe i livet.
Jeg liker innlegget ditt ? det betyr mye å få bekreftet at det fortsatt finns mennesker som setter pris på det som er ekte og varig. Det er definitivt alt for mye ?easy come, easy go? i samfunnet vårt.
Ha det kult!
Beat (collectively known as is-beat-en)

Vakum

10.aug.2010 kl.01:34

Wow! Sånne ting er så kult det! Gamle brev og sånn altså. Å få innblikk i hvordan folk tenkte og hadde det får så lenge siden. Skriften er som regel vanskelig å tyde, men det er absolutt verdt innsatsen.

Stine

11.aug.2010 kl.00:11

Wow, ikke rart folk holdt sammen lengre ( et helt liv) før!! Dette er jo utrolig romantisk. Å lengte er god grobunn for kjærlighet.

GLASSKÅR

12.aug.2010 kl.12:46

Det er håp for skilsmissegenrasjonen... Vakkert <3

Skriv en ny kommentar

chrizzzy

chrizzzy

29, Trondheim

Smågalen dame fra trønderhovedstaden som elsker å fotografere og som finner STOR glede i et par sko eller en lekker liten veske.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits