Jeg Savner Deg!

Så rart at når natten kommer så følger de mørke tankene hakk i hæl. Jeg tenker på alt jeg ønsker jeg kunne gjort om, alle menneskene jeg savner, alle drømmene som har gått i grus... sånne tanker som ikke hjelper på nattesøvnen.

Jeg hadde en venn en gang. Han var en sånn person alle likte med en gang. Jeg kjente ingen som ikke syntes han var en fantastisk person og alle ble i godt humør av å han rundt seg. Ingen visste derimot at til tross for at han alltid var i et strålende humør så hadde han en dyster hemmelighet han ikke turte å dele med andre. En hemmelighet som til slutt skulle rive han bort fra oss...

Jeg husker ennå den telefonen.. den nyheten...sjokket...tårene...og kollapsen etterpå. Han var borte. For alltid.
Så merkelig hvordan tomrommet bredte seg over meg...så fort.. det var som om hele kroppen skjønte han ikke var der lenger og plassen han hadde i hjertet mitt bare ble hult.

Plutselig ble alle minnene sammen med deg så viktige å bevare.. å huske. Nesten så jeg ville skrive de ned bare for ikke å glemme dem. Den ene gangen vi gikk til Piren å snakket med russisk aksent, den gangen vi kranglet over oppvasken på kjøkkenet, når vi så The Ring å hele filmen klikka på slutten...når vi nesten ble banka opp av fjorten år gamle gutter over et glass melk..sånne tåpelige og fullstendig unyttige ting ble så viktige..

Herregud som jeg savner deg..jeg savner deg ennå...til tross for at det er snart seks år siden du forlot oss på verst tenkelige måte. Det går ikke en dag uten at du er i tankene mine. Noen ganger forbanner jeg deg for at du ikke bare kunne prate med oss...istede for å velge enkleste utvei..andre ganger så skjønner jeg at ting ikke var så enkelt.

Noen ganger ser jeg mennesker som ligner så fælt på deg at jeg tar meg i å stirre..lenge og intenst..i håp om at det kanskje var deg...

Jeg savner deg..så fryktelig masse.

Én kommentar

GLASSKÅR

26.aug.2010 kl.12:05

Dette var fint og trist Christina... Godt du har minnene å se tilbake på ..

Skriv en ny kommentar

chrizzzy

chrizzzy

29, Trondheim

Smågalen dame fra trønderhovedstaden som elsker å fotografere og som finner STOR glede i et par sko eller en lekker liten veske.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits